Изтегли The Weather Network: Local Forecasts & Radar Maps

Изтегли The Weather Network: Local Forecasts & Radar Maps 7.3.3.4804

7.3.3.4804 for Android
Updated 2019.10.28
Requires Android  
Developer The Weather Network / MétéoMédia
Category Времето
Get it on Google Play
Mobile Phone Testing Security

Description of Изтегли The Weather Network: Local Forecasts & Radar Maps

Описанието на: The Weather Network / MétéoMédia

Метеорологичната мрежа предоставя същите качествени прогнози като нашия канадски телевизионен канал за времето! Насладете се на бърз достъп до радарни карти, местни прогнози и тежки сигнали за времето.

ОТКРИЙТЕ точните местни прогнози за времето! Научете за днес, утре и след това с нашите екрани за прогноза за времето.

ПЛАН за бури, използващи текущите доклади за времето! Наблюдавайте силни снежни и дъждовни бури с полезни графики за местно време.

ПРИГОТВЕТЕ за тежко време с бурни сигнали! Получавайте текущи и предстоящи тежки сигнали за времето.

РАЗБИРАНЕ въздействието на бурята с радарни карти за времето! Анализирайте текущите тенденции на времето с нашата анимирана радарна карта на бурята.

ОПИТИ местни новини и видеоклипове за времето! Насладете се на обширно метеорологично покритие направо от нашия канадски канал за времето на телевизията!

ОБЯСНЕТЕ днешното време и станете синоптик! Снимките, насочени към GPS, позволяват да помагате на другите, като споделяте днешното време в местната общност.

Детайли:

Текущо местоположение
Приложението Weather Network ви позволява да използвате текущото си местоположение, за да знаете винаги времето около вас! Тази функция ви дава най-точната прогноза в рамките на 1 км (0,6 мили) от текущото ви местоположение.

Прогнози за времето
Имате нужда от местни, точни прогнози за времето в места като Далас, Орландо или Филаделфия? След това се доверете на най-доброто приложение за времето в Канада, за да знаете каква ще бъде прогнозата! Независимо дали планирате утрешното или днешното време, Метеорологичната мрежа ви обхвана. Нашият канадски телевизионен канал за времето може да прогнозира 14 дни надеждни температури. Метеорологичната мрежа също има почасови прогнози и се актуализира на всеки 15 минути. Тези местни прогнози за времето включват скоростта на вятъра, усещането за температура и други!

Радарни карти за времето
Опитвате се да пристигнете навреме, но чухте за тежък сигнал за времето? Нашата точна радарна карта за времето гарантира, че можете да видите размера на бурята и каква ще бъде прогнозата около вас!

Новини и видео
Продължете историята от нашия канадски телевизионен канал за времето с клипове за времето! Не сте сигурни каква ще е прогнозата във вашия район? Загрижени дали тъмното небе над Детройт или Вашингтон ще ви повлияе? Нашият видео коментар гарантира, че целият ни екип за метеорология и метеорология ви предпазва от съмнение!

Сигнали
Най-доброто приложение за времето в Канада предоставя сигнали за времето, когато се издават предупреждения. Тези сигнали за времето гарантират, че винаги сте с една крачка пред бурята, когато видите тъмно небе!

Графики за дъжд и сняг
Получете повече информация за активното време с нашите графики за валежи! Приложението ни за времето осигурява време за стартиране / спиране през следващите 3 часа с точност от 10 минути.

Отчети
Вижте нашите доклади за цветен прашец, UV и въздух и не се притеснявайте !. Всеки отчет се актуализира рутинно, за да ви даде най-добрата картина за деня ви!

Джаджа за времето
Най-доброто приложение за времето в Канада също предоставя актуални данни за времето на нашите джаджи! Метеорологичните джунджурии съдържат почасови метеорологични периоди, усеща се като температури и прогнозни условия всичко това с един поглед! Джаджата се предлага в много размери и може да бъде зададена на всяко място, включително Кливланд, Феникс и Фресно.

Ще се радваме да чуем от вас! Чувствайте се свободни да изпращате отзиви: [email protected]

Съдържанието на нашия метеорологичен канал в Канада също е достъпно на: https://www.youtube.com/user/TheWeatherNetwork

https://www.facebook.com/theweathernetworkCAN/ и Twitter https://twitter.com/weathernetwork

Инсталирайки това приложение, вие приемате нашите Общи условия и нашата Политика за поверителност. За да научите повече, посетете: https://www.theweathernetwork.com/about-us/privacy-policy.

Screen of Изтегли The Weather Network: Local Forecasts & Radar Maps